Ons kantoor

Al sinds 1972 is Barten Tiemessen NVM Makelaars bekend met de Wageningse onroerend goed markt. Het huidige kantoor van Barten Tiemessen NVM Makelaars is gevestigd op de Generaal Foulkesweg te Wageningen. Een klassieke pand en een stijlvolle locatie die een inspiratiebron vormt voor het hedendaags makelen in Wageningen. Als NVM makelaar is Barten Tiemessen NVM Makelaars sterk in het verkopen van onroerend goed maar heeft zich als veelzijdig makelaar ook op het gebied van diensten als ( ver)huur, verkoop, aankoop en taxaties van woningen, bedrijfs- en winkelruimtes reeds lang bewezen.
 

Onze stijl: Sterk door Service


Oog voor persoonlijke aandacht staat voorop in onze dienstverlening. Hetgeen voor de hand ligt gezien de jarenlange relaties en de nauwe samenwerkingen die wij hebben opgebouwd. Een hecht team van 6 medewerkers vormt samen de rechterhand van de opdrachtgevers. Deskundig, adviserend, actief, alert en initiatiefrijk gaan wij te werk. Iedere medewerker kent de klant. Aan een half woord is genoeg om accuraat en volledig naar wens opdrachten en bemiddelingen op vastgoed gebied uit te kunnen voeren. Kortom, wij verstaan de kunst van het persoonlijk zaken doen, op een professionele en traditionele wijze maar tegelijkertijd met moderne middelen waar een hedendaagse makelaar zich mee op de vastgoed markt beweegt.
 

Lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in o.g. (NVM)


Barten Tiemessen NVM Makelaars is aangesloten bij de grootste Nederlandse brancheorganisatie op het gebied van makelaardij en management van onroerende goederen. Uw garantie voor kwaliteit, hoogwaardige dienstverlening, een onderbouwd advies en up-to-date vakkennis van uw makelaar. Wij zijn lid van de secties NVM Wonen en NVM Bedrijfs Onroerend Goed. De makelaars van Barten Tiemessen NVM Makelaars zijn naast lid van de NVM ook register makelaars/ taxateurs (RMT) zowel op het gebied van woonhuizen als op het gebied van bedrijfs onroerend goed. Zowel de NVM als RMT stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van haar leden. Dit betekent dat onze makelaars aan strenge opleiding- en bijscholingseisen moeten voldoen. Zo zorgen wij er voor dat u altijd kunt rekenen op een betrokken, deskundig en slagvaardig advies.
 

Voor wie werken wij


Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. particulieren, particuliere beleggers, projectontwikkelaars, aannemers, woningcorporaties, beleggingsvennootschappen, institutionele beleggers en stichtingen.

Het werkgebied strekt zich uit over; Wageningen, Bennekom, Ede, Lunteren, Renkum, Heelsum, Oosterbeek en Rhenen. 


Zie voor meer informatie onze bedrijfsbrochure

Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V.

Kantoor Vestiging Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V.

Adresgegevens

Generaal Foulkesweg 9
6703 BH Wageningen
KvK nummer: 09062632
9.00 uur tot 17.30 uur