Verkoop van uw woning of bedrijfspand

U geeft aan uw woning, bedrijfspand/object of winkelruimte te willen verkopen. Wij maken dan het liefst zo snel mogelijk een afspraak bij het object. Voor het bepalen van een goede waarde willen wij ook graag weten hoe uw situatie is. Bent u gebaat bij een snelle verkoop of heeft u meer tijd en wilt u starten met een ´hogere´verkoopprijs. Naast een uitgebreid vooronderzoek bij o.a. het Kadaster, de gemeentelijke instellingen, milieudienst, woningarchief van de NVM e.d. wordt in overleg met u de verkooppromotie bepaald. De aanmelding van het pand via het NVM-uitwisselingssysteem vormt één van de pijlers. Daarnaast is Internet een onmisbare schakel geworden. De potentiële belangstellenden worden door ons volledig geïnformeerd tijdens een uitgebreide bezichtiging. Na de onderhandelingen die wij volledig in overleg met u voeren hopen wij een mooi verkoopresultaat voor u te behalen. Alles in overstemming met randvoorwaarden als opleveringsdatum, staat van het object en overige zaken waar wij u op zullen attenderen.

Over het algemeen kennen de meeste verkopers van woningen min of meer dezelfde behoeften:
  • De maximale opbrengst voor de woning realiseren
  • Verkopen binnen de gewenste termijn
  • Geen zorgen of problemen achteraf

Hoe kan Barten Tiemessen NVM makelaars u in deze behoeften voorzien?

Door het vaststellen van de juiste vraagprijs. Dat klinkt simpel, maar veel mensen maken het moeilijker dan het is. Het vragen van de juiste prijs levert de koper op binnen de gewenste termijn. Het vragen van een te hoge prijs zal geen belangstelling genereren. Enerzijds vinden de mensen die dat huis zoeken de prijs te hoog. Anderzijds vinden de mensen die de prijs wel kunnen betalen dat het huis niet aan de verwachtingen voldoet. Het vragen van een te lage prijs leidt tot een te snelle verkoop waarbij u uzelf tekort doet. Het behoeft geen betoog dat niemand dat zal willen. U krijgt alvast een indruk van de waarde van de woning op dit moment, gezien door de ogen van een professional die niets ander doet dan de hele dag huizen bekijken en beoordelen.
 

Pre advies

Barten Tiemessen NVM Makelaars maakt een vrijblijvende waardebepaling waarin bevindingen, advies en courtage, wordt opgemaakt.
 

Verkoop begeleiding Compleet

Een pre advies rapport. Advisering in hoogte vraagprijs bepaling, verkoopstrategie, wijze van presentatie. Barten Tiemessen NVM Makelaars meldt uw woning/object aan bij de NVM makelaars, FUNDA en op onze eigen site. Barten Tiemessen NVM Makelaars maakt een full colour brochure. Wij zorgen voor de bezichtigingen en geven feed back. Bij concrete interesse van een of meerdere partijen adviseren wij in de te voeren onderhandelingsstrategie. Verder adviseert en informeert Barten Tiemessen NVM Makelaars aspirant kopers en stelt de relevante stukken ter hand. Barten Tiemessen NVM Makelaars adviseert over de formulering van een aanbieding met betrekking tot de hoogte en specifieke condities. Ook als er geen voortgang is worden door ons de nodige initiatieven ondernomen.

In presentatie streeft Barten Tiemessen NVM Makelaars er naar onderscheidend te blijven. Ook stelt Barten Tiemessen NVM Makelaars zich actief op in het benaderen van de markt en doet dit met name doelgroep gericht. Bij het aangaan van de overeenkomst begeleiden en arrangeren wij de koopovereenkomst bij de notaris. Voorts begeleiden wij de gehele afhandeling voor, tijdens en na het opmaken van de leveringsakte.
 

TARIEF Verkoop begeleiding Compleet

Bij de verkoop wordt de courtage berekend over de gerealiseerde verkoopprijs. Afhankelijk van prijsklasse en de courantheid van een woning berekenen wij een percentage over de gerealiseerde verkoopprijs