Terug naar de resultaten
Verkocht
Gruttoweide 21 in Wageningen 6708 BC

Gruttoweide 21

6708 BC Wageningen
Vraagprijs € 175.000,- k.k.
0317-422600

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1983 Woonoppervlakte 90 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Gruttoweide 21, 6708 BC Wageningen;

Op de hoek van de geliefde en rustige woonwijk de Weiden ligt deze prettig ingedeelde vierkamer-maisonnette met een ruime woonkamer met grote raampartij, een terras gelegen op het zuiden en drie ruime slaapkamers.
Een eigen berging is aanwezig...
Lees meer

Omschrijving

Gruttoweide 21, 6708 BC Wageningen;

Op de hoek van de geliefde en rustige woonwijk de Weiden ligt deze prettig ingedeelde vierkamer-maisonnette met een ruime woonkamer met grote raampartij, een terras gelegen op het zuiden en drie ruime slaapkamers.
Een eigen berging is aanwezig op de begane grond en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig rondom het complex.

De woning ligt op zo'n 5 minuten fietsen van het stadscentrum van Wageningen en vlakbij de uitvalswegen naar Ede en het landelijke Binnenveld. De campus van de Wageningse Universiteit is in circa 5 minuten fietsafstand te bereiken. Bushalte op loopafstand. Kortom een ideale locatie!

Bouwjaar: 1983, woonoppervlakte: 90 m², inhoud: 296 m³

Indeling
1e woonlaag op de 1e verdieping:
Entree/hal met toiletruimte. Lichte ruime woonkamer met grote raampartijen. Half open keuken voorzien van een eenvoudig keukenblok in een hoekopstelling. De ruime tweepersoonsslaapkamer is gesitueerd aan de galerijzijde.

Begane grond:
Hal, 2 slaapkamers welke beide zijn voorzien van een toegangsdeur naar de tuin. Eenvoudige badkamer voorzien van een douchehoek en vaste wastafel. Ruime inpandige berging voorzien van aansluiting voor de wasapparatuur.

BIJZONDERHEDEN:

- Het betreft een maisonnette gelegen op de begane grond en 1e verdieping;
- Een eigen tuin op het zuiden met achterom;
- Voorzien van maar liefst 3 ruime slaapkamers;
- De servicekosten bedragen € 194,87 exclusief € 141,17 stookkosten per maand.

De woning maakt deel uit van het verkoopprogramma van de Woningstichting te Wageningen;
- De koopovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model van de NVM (2018);
- In de koopovereenkomst wordt een zelfbewoningsartikel, een niet- bewonersclausule, een asbestclausule, een toelichtingsclausule NEN2580 en een ouderdomsclausule opgenomen;
- Maatvoeringen en getoonde plattegronden zijn indicatief;
- De eigendomsoverdracht zal plaatsvinden bij projectnotaris: Smit & Moormann notariaat te Wageningen;
- Aanvaarding: uiterlijk 10 weken na mondelinge overeenstemming.

*artikel Zelfbewoningplicht
Koper verklaart jegens verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, middels ondertekening van onderhavige koopovereenkomst het door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed voor eigen bewoning en eigen gebruik aan te kopen en te gebruiken en voor eigen bewoning te blijven gebruiken / in eigen gebruik te houden zolang koper eigenaar is van het hierbij door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen, aan koper verkochte registergoed. Koper is bekend met het feit dat de zelfbewoningplicht door verkoper t.w.; de Woningstichting te Wageningen aan koper wordt opgelegd om niet- en oneigenlijk gebruik van het hierbij verkochte registergoed tegen te gaan. Bewoning door eerstegraads bloed- of aanverwanten van de koper is materieel gelijkgesteld aan eigen bewoning. Onder een eerstegraads familielid wordt verstaan: zowel bloedverwantschap in de eerste graad namelijk de (adoptie)ouder(s) en (adoptie)kinderen, als aanverwantschap in de eerste graad, zoals de (adoptie)ouder(s) van de partner, de (adoptie)kind(eren) van de partner en de partner van de (adoptie)kinderen (schoonzoon of schoondochter).

artikel Niet zelf-bewoningsclausule
Koper is ermee bekend dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over eigenschappen respectievelijk gebreken aan het ver kochte waarvan verkoper op de hoogte zou kunnen zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zijn partijen, in afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW, overeengekomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat hier bij de vaststelling van de koopsom rekening mee is gehouden. Koper vrijwaart verkoper voor alle eventuele aanspraken van derden.’’

artikel Asbest
In de onroerende zaak kunnen asbesthoudende stoffen/materialen aanwezig zijn. Indien deze worden verwijderd dienen door koper maatregelen en voorzieningen te worden getroffen die de wetgeving voorschrijft. Koper verklaart met deze wetgeving bekend te zijn en aanvaardt alle aansprakelijkheid en gevolgen die uit de aanwezigheid van asbest en/of de verwijdering van asbest uit de onroerende zaak kan voortvloeien. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst als gevolg van de aanwezigheid van enig asbest in welke samenstelling en/of op welke plaats dan ook voor rekening en risico van koper. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden.

artikel Toelichtingsclausule NEN 2580
Toelichtingsclausule NEN2580 op eventueel aan koper verstrekte informatie zoals tekeningen, afmetingen en (inhoud/oppervlakte);
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Afwijkingen in tekeningen en gegevens zijn mogelijk. Verkoper en diens makelaar zijn niet aansprakelijk voor afwijkingen in de tekeningen en de overige opgegeven (inhoud/oppervlakte) maten.

artikel Ouderdomsclausule:
Het is koper bekend dat de onroerende zaak oorspronkelijk gebouwd is in 1961, hetgeen betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 175.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Servicekosten € 194,87 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement maisonnette Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 1983 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 90 m² Inhoud 296 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen Gelegen op 1e woonlaag Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Blokverwarming Buitenruimte Tuin Voortuin Hoofdtuin Voortuin Oppervlakte hoofdtuin 29 m² (5.6 m bij 5.18 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Lift Kadastrale gegevens Gemeente Wageningen Sectie B Perceelnummer 10144 Index 11 Eigendomssituatie Volle eigendom

Video's

Plattegronden

Gruttoweide 21 in Wageningen 6708 BC Gruttoweide 21 in Wageningen 6708 BC Gruttoweide 21 in Wageningen 6708 BC Gruttoweide 21 in Wageningen 6708 BC Gruttoweide 21 in Wageningen 6708 BC Gruttoweide 21 in Wageningen 6708 BC

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.