Terug naar de resultaten
Verkocht
Voorburglaan (Bouwnummer 232) in Wageningen 6709 TS

Voorburglaan (Bouwnummer 232)

6709 TS Wageningen
Koopsom € 285.000,- v.o.n.
0317-422600

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 126 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

Nieuw Kortenoord - Tuinwijk fase 4

Denk je aan Nieuw Kortenoord, dan denk je aan groen. De singels met bomenrijen verwelkomen je met open armen in de wijk. De parkjes met wandelpaden en speelvoorzieningen nodigen je uit om van de natuur te genieten. Maar ook in huis is het goed...
Lees meer

Omschrijving

Nieuw Kortenoord - Tuinwijk fase 4

Denk je aan Nieuw Kortenoord, dan denk je aan groen. De singels met bomenrijen verwelkomen je met open armen in de wijk. De parkjes met wandelpaden en speelvoorzieningen nodigen je uit om van de natuur te genieten. Maar ook in huis is het goed vertoeven. De energiezuinige woningen zijn goed voor het milieu én de portemonnee. Kortom, groen vanbuiten en vanbinnen… Deze nieuwe wijk schiet uit de grond. Veel Wageningers wonen hier al met veel plezier in Mozaïekpark, het eerste deelplan dat in 2017 tot afronding is gebracht. Het is hier behaaglijk wonen aan de knusse hoven en rustige straatjes op het voormalige universiteitsterrein. Om nog meer gelukkige bewoners een mooie plek te geven, is nu gestart met het tweede deel: Tuinwijk. Tuinwijk is een mooi, logisch en wederom groen vervolg op Mozaïekpark. Van tussenwoning tot vrijstaand, uitgevoerd in rood of wit en allemaal geïnspireerd op de woningbouw uit de jaren ‘30. Het groen van de voortuinen en de afwisselende woningtypen met hier en daar erkers, flinke overstekken, wisselende kapvormen, gemetselde sierschoorstenen en luifels boven de voordeur zorgen voor dat echte jaren ‘30 tuinwijkgevoel. Hier zit jouw droomwoning vast tussen!

Wonen in Tuinwijk
Het is behaaglijk struinen door de kleine hofjes en langs het vele groen. Wandelpaden, kleinschalige straatjes en parkjes: Tuinwijk wordt een bijzonder knusse wijk. En ook kinderen voelen zich hier thuis. Door de wijk heen zijn voldoende speelplekken waar ze naar hartenlust kunnen schommelen, springen en klimmen.

Het Tuinwijk-gevoel
In Tuinwijk komen eengezinswoningen aan kleinschalige straatjes. De ruime opzet en groenstroken geven een geborgen sfeer met veel privacy. Dankzij verschillende woninguitvoeringen ontstaat er een speels straatbeeld.
De langgerekte meidoornhaag en de Nijlantsingel met een parkachtige oever, zijn de basis van Tuinwijk. De wijk heeft een intiem dorps karakter, met kleine straatjes en leuke parkjes. De combinatie van hofjes, wandelroutes en veel (bestaand) groen geven je al snel het echte ‘Tuinwijk-gevoel’.

Twee basistypen
Een typische jaren ‘30 wijk kenmerkt zich door veel diversiteit. Verschillende kapvormen, unieke erkers, gemetselde schoorstenen. Daarmee bieden we een grote diversiteit aan woningtypen aan.

Er zijn twee basistypen:
Acacia en Zilverlinde

Acacia en Zilverlinde zijn ‘broer en zus’:
Type Zilverlinde is alleen net een slag dieper en dus groter. Vervolgens zijn er binnen de typen Acacia en Zilverlinde verschillende varianten. Zo zijn de Acacia type A4 evenals Zilverlinde type C4 hoekwoningen met een sierschoorsteen en twee grote ramen met een prachtige lichtinval in de zijgevel.

De veelzijdige badkamer van Sphinx
Praktisch en modern gestileerd, met elementaire waarden. Een doordacht en uiterst doelmatig design. Dankzij de heldere functionaliteit en de rechtlijnige en lichte stijl, is Sphinx 335 een breed toepasbare serie met een aansprekende vormgeving. Elegante vormgeving Het design van de Sphinx 335 serie is zacht en licht. Het wandcloset is perfect passend bij de subtiele vormen van de Sphinx 335 wastafels. Het vlakke design van de closetzitting past uitstekend bij het concept. Het fonteintje kan worden gecombineerd met een onderkast met deur. Meubels (optioneel) Optioneel beschikt deze Sphinx 335 serie over bijpassende meubels die perfect aansluiten op het sanitair. De hoge kast biedt bijvoorbeeld veel praktische opbergruimte en is flexibel in te delen door de verstelbare legplanken. De zachte belijning van de meubels en handgrepen vormen een perfecte aanvulling op de zacht geometrische wastafels. Alle wastafelonderkasten zijn voorzien van twee laden, voor een zee aan bergruimte. Het softclosemechanisme zorgt voor het comfortabel sluiten van deuren en laden.
Woningtype Acacia type A en A9 hebben een andere sanitaire afwerking. Meer informatie hierover kan je terugvinden in de technische omschrijving op de website.

Warmte, koeling en comfort door bronwarmte
Een woning met duurzame installaties heeft een aantal voordelen. Door het gebruik van de warmtepomp zijn uw jaarlijkse energiekosten voor verwarmen en warm tapwater niet meer afhankelijk van de gasprijs. Dit zal op termijn flink kunnen schelen in de kosten. Samenleving en overheid stellen steeds
hogere eisen aan comfort en energieprestaties van woningen. De aanleg van dit duurzame klimaatsysteem zal positief bijdragen aan de toekomstige waarde van uw woning & het milieu.

Warmtepomp en warm water
Een van de onderdelen van het klimaatsysteem is de warmtepomp. Dit apparaat is te vergelijken met een cv-ketel: het houdt de woning op temperatuur en er is voldoende warm water. Waar een cv-ketel gas en elektriciteit gebruikt onttrekt de warmtepomp met elektriciteit warmte uit de bodem. Met die warmte wordt het vloerverwarmingswater en het tapwater in het voorraadvat op de juiste temperatuur gebracht. Het warme tapwater wordt opgeslagen in een voorraadvat.

Warmte, koeling en comfort door bronwarmte
Uw woning is voorzien van een modern en duurzaam klimaatsysteem. U geniet van maximaal wooncomfort en draagt, zonder dat u er verder iets aan hoeft te doen, een steentje bij aan een beter milieu.
De duurzame voordelen:
• Overal vloerverwarming (niet standaard op de zolderverdieping)
• Géén radiatoren (één elektrische designradiator in badkamer aanwezig)
• Koeling in de zomer
• Verwarming in de winter
• Energiezuinig
• Gezond binnenklimaat

Een oase: alle kamers worden gekoeld
In de woning staat een warmtepomp die de warmte en de koude van de grond geschikt maakt voor de vloerverwarming en -koeling. Zo heeft u in de winter weinig energie nodig om de woning te verwarmen en is uw woning in de warme zomermaanden een heerlijke oase; alle kamers worden een aantal graden gekoeld.

Meer ruimte en vrijheid
Radiatoren ontbreken, waardoor u meer ruimte en vrijheid heeft bij het inrichten van uw woning. De warmte wordt onttrokken aan de bodem, u heeft dus geen gas meer nodig. Bovendien zorgt een uniek ventilatiesysteem ervoor dat de ruimtes waar u en uw huisgenoten zich bevinden, automatisch met buitenlucht geventileerd worden! Zo bent u zeker van een gezond binnenklimaat.

Hoe werkt het?
Verwarmen en koelen gebeurt via de vloer. In alle kamers liggen vloerleidingen waardoor water wordt gepompt. De temperatuur van het water wordt automatisch aangepast aan de buitentemperatuur: buiten kouder, des te warmer wordt het water in de vloer. Hetzelfde geldt voor de zomer; het koele
water (ongeveer 18 oC) dat door de vloerleidingen stroomt neemt de warmte van de woning op, zo blijft het klimaat in de woning ook in de warme zomermaanden bijzonder aangenaam. Het warme water dat tijdens het douchen wordt gebruikt gaat niet verloren. Dankzij de douche WTW (warmteterugwinning) wordt deze energie deels hergebruikt.

Gezond wonen
De woning heeft een gelijkmatige temperatuur. De totale vloeroppervlakte werkt als verwarming; de binnenlucht warmt zo langzaam op en er ontstaan daardoor nauwelijks luchtstromen in de woning. Minder luchtbeweging betekent ook dat er minder beweging van stofdeeltjes in de woning is.

Bijzonderheden:
- De tussenwoning Zilverlinde heeft een woonoppervlakte van 126m2.
- Daarnaast is de ligging van de tuin perfect, namelijk Zuid-West. Dat betekent in de zomer tot in de late uurtjes zon. 
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 285.000,- vrij op naam Specificatie exclusief bouwrente Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 126 m² Perceeloppervlakte 136 m² Inhoud 472 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 55 m² (11.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin West Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Kadastrale gegevens Sectie 1 Perceelnummer 00001 Oppervlakte 136 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.