Terug naar de resultaten
Verkocht
Van Appelthornhof 40 - 6.16 in Wageningen 6701 JD

Van Appelthornhof 40 - 6.16

6701 JD Wageningen
Koopsom € 203.000,- v.o.n.
0317-422600

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2015 Woonoppervlakte 75 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Project Torckdael Wageningen 23 koopappartementen gebouw "De Schepen"

Type B bouwnummer 6.16

Mooi wonen tussen centrum en de uiterwaarden

Torckdael wordt een kleinschalige woonwijk aan de rand van het centrum van een bijzondere stad. De bestaande binnenstad van...
Lees meer

Omschrijving

Project Torckdael Wageningen 23 koopappartementen gebouw "De Schepen"

Type B bouwnummer 6.16

Mooi wonen tussen centrum en de uiterwaarden

Torckdael wordt een kleinschalige woonwijk aan de rand van het centrum van een bijzondere stad. De bestaande binnenstad van Wageningen is de inspiratiebron geweest voor de ontwikkeling van Torckdael. Met Torckdael wordt de gebogen vorm van de binnenstad verder afgemaakt.
Het wijkje ligt centraal voor het Torckparck en de stadsgracht. De woonbebouwing is aan de ene kant gericht op het park en de stadsgracht en aan de andere kant op de straten Rustenburg en de Veerstraat. In het plan komen een aantal dwarsstraten en groene binnenpleinen. De parkachtige omgeving is met een waterpartij verder doorgezet in het plan. In Torckdael wordt parkeren zoveel mogelijk ondergebracht onder het gebouw of onder het dek tussen de gebouwen. De eerste fase is inmiddels opgeleverd en bewoond. De woningen die gebouwd worden in de tweede fase, hebben dezelfde uitstraling, gebruik van materiaal en afwerking als de woningen in fase 1.

Een stad met historie
Wageningen kent een lange geschiedenis en heeft al ruim 750 jaar stadsrechten. De vestiging van het landbouwkundig onderwijs heeft de stad een grote impuls gegeven. Een stad nu met een beroemde universiteit en een keur aan vermaarde onderzoeksbedrijven. De internationale sfeer, de winkels, de horeca en culturele voorzieningen als schouwburg, bioscoop en bibliotheek zorgen voor een grootstedelijke allure. Een korte wandeling door het Torckpark brengt u in het compacte en levendige centrum met veel leuke restaurants, lunchrooms en eetcafés. Rond de Heerenstraat, de Markt, Hoogstraat en Molenstraat zijn ook de meeste winkels te vinden.

Dichtbij de natuur
Wageningen is een stad, maar de natuur is er altijd dichtbij. De stad is gelegen op een snijpunt van landschappen; daar waar de Veluwerand, de Gelderse Vallei en de Nederrijn elkaar ontmoeten ligt Wageningen. Het landschap rondom is zeer divers met de uitgestrekte bossen van de Veluwe in het oosten, de ruige uiterwaarden van de Nederrijn ten zuiden en het bos- en grasland van de Gelderse vallei in het westen. Ook in het centrum zijn mooie groene doorkijkjes langs de stadsgracht en twee botanische tuinen.

In de tweede fase komen diverse kleinschalige appartementgebouwen en herenhuizen in zowel huur als koop. Elke fase of bouwblok in Torckdael is samengesteld uit villa-achtige gebouwen. Eén van deze villa’s in fase 2 is De Schepen. Dit gebouw is aan de parkzijde van het plan gelegen. In De Schepen zijn 23 appartementen opgenomen, verdeeld over de begane grond en vijf verdiepingen. Er zijn zes verschillende typen en de woonoppervlakte varieert van circa 75 m2 tot circa 127 m2 exclusief de balkons en / of terrassen. Voor de bewoners is onder het gebouw een eigen berging voorzien.

Parkeren
In Torckdael wordt het parkeren zoveel mogelijk ondergebracht onder het gebouw of onder een dek tussen de gebouwen. Voor de bewoners is er de mogelijkheid om één of meerdere parkeerplaatsen te huren.

Type B
Appartement type B is het meest voorkomende type in het gebouw. Dit driekamerappartement van circa 75 m2 is praktisch ingedeeld. De appartementen 6.06 en 6.07 op de eerste verdieping hebben een dakterras en een grote glaspui. De appartementen op de hogere verdiepingen hebben een balkon. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 75 m2.

- Woonkamer met open keuken van totaal circa 28 m2
- Zeer efficiënte indeling
- Twee slaapkamers van ruim 15 m2 en 7 m2
- Andere slaapkamerindeling mogelijk
- Badkamer met douche, wastafel en zwevend 2e toilet
- Berging met ruimte voor wasmachine en wasdroger
- Dakterras (1e verdieping) of balkon (2e, 3e en 4e verdieping)
- Individuele berging onder het gebouw
- Servicekosten bedragen € 127,97 per maand (voorlopige inschatting)

Voor elk appartement wordt een parkeerplaats gereserveerd in de ondergelegen parkeergarage. Parkeerplaatsen in de parkeergarage zijn ‘zwerfplekken’ en kunnen uitsluitend worden gehuurd. Afsluiten van een huurcontract is niet verplicht. Een parkeerplaats onder het gebouw is te huur voor € 84,70 p/m.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 203.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Servicekosten € 128,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2015 Bouwvorm Nieuwbouw Ligging Aan water, aan park, aan rustige weg, in centrum, in woonwijk en open ligging Indeling Woonoppervlakte 75 m² Gebouwgebonden buitenruimte 8 m² Externe bergruimte 5 m² Inhoud 229 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming geheel Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren, parkeergarage en parkeervergunningen Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Keurmerken GIW Waarborgcertificaat Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.