Terug naar de resultaten
Open Huis
C.J. Blaauwstraat 42 in Wageningen 6709 DA

C.J. Blaauwstraat 42

6709 DA Wageningen

Open huis

05-10-2019 11:00 - 15:00
Koopsom € 298.650,- v.o.n.
0317-422600

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

C.J. Blaauwstraat 42, 6709 DA Wageningen (kavel 25);
Kavelgrootte: circa 543 m²

Kavelnummer 25
- Kaveloppervlakte: 543 m2
- Bestemming: wonen-1
- Bouwvlakgrootte: 241 m2
- Maximale inhoud hoofdgebouw (woning): 800 m3
- Maximaal bebouwingspercentage:...
Lees meer

Omschrijving

C.J. Blaauwstraat 42, 6709 DA Wageningen (kavel 25);
Kavelgrootte: circa 543 m²

Kavelnummer 25
- Kaveloppervlakte: 543 m2
- Bestemming: wonen-1
- Bouwvlakgrootte: 241 m2
- Maximale inhoud hoofdgebouw (woning): 800 m3
- Maximaal bebouwingspercentage: 40 %
- Maximaal te bebouwen oppervlak: 140 m2
- Maximale goothoogte: 5.0 m1
- Maximale nokhoogte: 9.0 m1
- Minimaal 2 parkeerplaatsen op eigen terrein

Voor meer informatie kunt u terecht bij Barten Tiemessen NVM Makelaars te Wageningen.

** Project "Plantenveredeling" aan de Lawickse Allee te Wageningen**

Bouwkavels net buiten Wageningen, prachtig gelegen op de grens van stad en platteland, maar met het stadscentrum binnen handbereik!

Aan de Lawickse Allee, in het landelijke gebied tussen Wageningen en Rhenen, ligt een nieuwe buurtschap. Een kleine woonkern omzoomd door weilanden en akkers waar recent het project Plantenveredeling is gerealiseerd.
In dit prachtige landschap zijn 25 bouwkavels te koop die samen een landelijk woongebied vormen. Deze kavels in grootte van 398 m² tot 733 m² bieden letterlijk en figuurlijk alle ruimte om een woning naar eigen smaak en stijlvoorkeur te ontwerpen. Een woning in het buitengebied van Wageningen, .. een plek om iedere dag tot rust te komen. Een omgeving waar (klein)kinderen veilig spelen, waar privacy gewaarborgd is. Waar je het kalme karakter van de natuur iedere dag ervaart. En waar je woning helemaal past bij jouw manier van leven.

Bouwen:
Bouwen op een kavel in het nieuwe buurtschap Lawickse Allee gat gepaard met veel vrijheid. Op iedere kavel mag een fors bouwvlak worden gebruikt en de maximale inhoud van je woning is ook zeer ruim! De goothoogte en nokhoogte maken het mogelijk om woningen met 2 verdiepingen met kapte bouwen. Omdat de kavels allemaal tenminste twee parkeerplaatsen hebben, zal het straatbeeld niet bepaald worden door her en der geparkeerde auto's. Dat geeft het nieuwe buurtschap een natuurlijk uitstraling. De woningen zijn bovendien op ruime afstand van de openbare weg gelegen.

Omgeving:
Het nieuwe buurtschap aan de Lawickse Allee is een bijzondere locatie. Het ligt in het groene buitengebied tussen Wageningen en Rhenen en tegelijk slechts enkele minuten fietsen van Wageningen. Zo geniet je van alle faciliteiten van de bruisende stad, terwijl je toch op het rustige platteland woont.

De bouwkavels liggen midden tussen uitgestrekte landerijen en vlakbij de meanderende Nederrijn met zijn uiterwaarden. De combinatie van heuvelachtige bossen, weidse vergezichten en vlak riviergebied maken de omgeving landschappelijk spannend, afwisselend en karakteristiek. Een gebied waar je met volle teugen geniet van natuurlijke schoonheid.

Wageningen is een levendige universiteitsstad met een hoogwaardig voorzieningsniveau. De stad is bekend door Wageningen University, één van 's werelds meest gerenommeerde onderwijs- en onderzoekinstellingen op het gebied van life sciences. Mede dankzij de vele internationale studenten en hoogopgeleide medewerkers bruist Wageningen van de energie en kent de stad een bloeiend sport- en verenigingsleven. Ook het aanbod in shopping, cultuur en uitgaan is veelzijdig.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 298.650,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk, open ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 543 m²
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.