Terug naar de resultaten
Te huur
Plantsoen 57 K in Wageningen 6701 AS

Plantsoen 57 k

6701 AS Wageningen
Huurprijs € 95,- p.m² p.j.
0317-422600

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 170 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Plantsoen 57 k, 6701 AS Wageningen;

In "Medisch Centrum De Poort" ook wel bekend als "het Rabobank" gebouw, op de tweede (2e) verdieping gesitueerde en goed geoutilleerde (laatste beschikbare) KANTOORRUIMTE, groot circa 170 m2 met uitzicht over het Plantsoen.

Medisch...
Lees meer

Omschrijving

Plantsoen 57 k, 6701 AS Wageningen;

In "Medisch Centrum De Poort" ook wel bekend als "het Rabobank" gebouw, op de tweede (2e) verdieping gesitueerde en goed geoutilleerde (laatste beschikbare) KANTOORRUIMTE, groot circa 170 m2 met uitzicht over het Plantsoen.

Medisch Centrum De Poort / het Rabobank gebouw is gesitueerd op een hoek- / zichtlocatie in het hart van het centrum van Wageningen en is uitstekend geoutilleerd.
Het markante gebouw ligt letterlijk op loopafstand van het centrale busstation Ede - Wageningen en ligt direct tegen het hart van het winkelcentrum van Wageningen. De locatie heeft uitstekende verbindingen naar de uitvalswegen rondom Wageningen met aansluitingen richting de rijkswegen A12 (Den Haag - Arnhem) en de A50 (Zwolle - Arnhem) en is goed bereikbaar via de belangrijke verkeersaders N781 (Ede - Wageningen) en de N225 (Rhenen - Arnhem). Betaalde parkeergelegenheid (parkeerterreinen) bevinden zich direct naast en tegenover het gebouw alsmede op korte loopafstand.

Deze kantoorruimte bevindt zich op de tweede (2e) verdieping en is uiteraard ook bereikbaar via twee (02) centrale liften welke eveneens toegang bieden tot de onder het gebouw gelegen ruime parkeerkelder ten behoeve van de gebruikers van het gebouw Rabobank / Medisch Centrum De Poort.
In Medisch Centrum De Poort zijn onder andere gevestigd een apotheek, vier huisartspraktijken, een fysiotherapiepraktijk, prikpost en andere medische praktijken en specialisaties.

Deze kantoorruimte, gesitueerd op de tweede (2e) verdieping betreft een open kantoorruimte welke voorzien is van twee separate eigen toiletgelegenheden met voorportaal, aparte serverruimte en één separate kantoor- / spreekkamer.
Het gehele gebouw is voorzien van elektrische screens en zonneschermen, aluminium puien voorzien van dubbele beglazing en schuiframen, mechanische ventilatie en een topkoeling installatie.
Voorts mogelijk gezamenlijk gebruik van de algemene toiletgelegenheden welke op iedere verdieping in ruime mate aanwezig zijn evenals een mindervalide toiletgelegenheid in het gebouw aanwezig is.

De van veel lichtinval voorziene kantoorruimte is zowel via de centrale entree (ingang Medisch Centrum De Poort) als via de entree aan de zijde van het Plantsoen per trappartij en per lift bereikbaar evenals de parkeerkelder per lift vanaf iedere verdieping bereikbaar is. Het is mogelijk in de parkeerkelder vier (04) parkeerplaatsen bij te huren
á € 1.200,= excl. B.T.W. per jaar.

Bijzonderheden:
- Turn Key oplevering met vloerbedekking, systeemplafond voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen, videofoon installatie ten behoeve van deurbediening op de begane grond, elektrische screens en zonneschermen, mechanische ventilatie, topkoeling, telefoon- en computerbekabeling middels reeds aanwezige kabelgoten.
- Mogelijkheid tot het bij huren van vier (04) parkeerplaatsen in de parkeerkelder á € 1.200,= per jaar per parkeerplaats te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (B.T.W.);
- De huurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 95,= per m2 per jaar, te vermeerderen met de servicekosten á € 35,= per m2 per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting;
- Verhuur op basis van het sluiten van een model ROZ huurovereenkomst voor de duur van vijf (05) jaar en vijf (05) optiejaren;
- De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd conform model ROZ huurovereenkomst;
- Waarborgsom of afgifte bankgarantie van drie (03) maanden huur te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (B.T.W.);
- Doelgroep: Voorkeur voor medische beroepen doch ook beschikbaar voor o.a. zakelijke dienstverlening;
- In overleg met verhuurder kunnen aanpassingen worden uitgevoerd;
- Ballotage door verhuurder is noodzakelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 95,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Bouwjaar toelichting uitgebreid in 1998 / 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 170 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 4 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 1.200,- excl. BTW Diversen Locatie toelichting op zichtlocatie in het hart van het winkelcentrum van Wageningen Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
170 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling
Turnkey
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.