Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hoogstraat 18 in Wageningen 6701 BT

Hoogstraat 18

6701 BT Wageningen
Huurprijs € 1.750,- p.m.
0317-422600

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 83 m²
Lees meer

Omschrijving

Hoogstraat 18 te Wageningen

Algemeen
Het betreft een winkelruimte gelegen aan de Hoogstraatwinkelpromenade in de binnenstad te Wageningen (beste winkellocatie ter plaatse). A-1 locatie op korte afstand van de horeca aan de Markt.
Voor diverse branches geschikt, voor het...
Lees meer

Omschrijving

Hoogstraat 18 te Wageningen

Algemeen
Het betreft een winkelruimte gelegen aan de Hoogstraatwinkelpromenade in de binnenstad te Wageningen (beste winkellocatie ter plaatse). A-1 locatie op korte afstand van de horeca aan de Markt.
Voor diverse branches geschikt, voor het gebruik ten behoeve van horeca dient er een omgevingsvergunning te worden aangevraagd.

De winkelruimte bestaat uit een begane grond met een kelder, een buitenruimte en een buitenberging. In totaal heeft de winkel een verkoopoppervlakte van 83 m², een kelderruimte van 28 m² en een buitenberging van 10 m².

Locatie
De Hoogstraat, een drukke gezellige en de belangrijkste winkelstraat, is gelegen in het oude centrum van Wageningen. In de directe omgeving van het winkelpand zijn de navolgende winkels gevestigd zoals; Hans Anders, Kruidvat, Hema, Open 32, Specsavers, Modehuis De Windt, SNS Bank en Bril 29. Daarnaast bevinden zich talloze horecagelegenheden in deze straat en in de directe omgeving aan de Markt.

Parkeren
De parkeerplaatsen (betaald) bevinden zich op enkele minuten loopafstand in de directe omgeving van het winkelpand aan het Salverdaplein, de Markt en het Plantsoen.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd in de huidige staat.

Vloeroppervlakte
In totaal circa 83 m² verhuurbaar vloeroppervlak winkelruimte. De kelder heeft een totaal vloeroppervlak van circa 28 m². De buitenberging heeft een vloeroppervlak van circa 10 m². De winkel beschikt over een eigen achterom met een buitenruimte ten behoeve van laden en lossen. Eventueel behoort een uitbreiding van de bestaande winkelruimte met circa 25 m², in overleg met de verhuurder, tot de mogelijkheden.

Frontbreedte
5,7 meter.

Bestemming
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente Wageningen.

Huurprijs
€ 1.850,- per maand , te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
Huurperiode van vijf jaar gevolgd door verlengingstermijn van telkens vijf jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

Indexering:
Jaarlijks te indexeren huurprijs, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau
voor de statistiek (CBS). huuringangsdatum nader overeen te komen.

Huurcontract:
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW met de hierbij behorende algemene bepalingen. Model door de raad van onroerende zaken (ROZ) vastgesteld op 17 september 2012.

Gas, water en elektriciteit:
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Barten Tiemessen Makelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1942 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 83 m² Verkoopoppervlakte 83 m² Frontbreedte 570 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
83 m²
Verkoop vloeroppervlakte
83 m²
Frontbreedte
570 cm
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Video's

Plattegronden

Hoogstraat 18 in Wageningen 6701 BT Hoogstraat 18 in Wageningen 6701 BT Hoogstraat 18 in Wageningen 6701 BT

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.