Barten Tiemessen NVM Makelaars B.V.

Generaal Foulkesweg 9
6703 BH Wageningen
Tel: 0317-422600
info@barten-tiemessen.nl
Hoofdstraat 46, 3901 AR Veenendaal, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 75.000,- p.j.
Hoofdstraat 46 in Veenendaal 3901 AR

Omschrijving

Hoofdstraat 46, 3901 AR Veenendaal;

Op een uitstekende A1-locatie aan de Hoofdstraat, in de kern van het winkelcentrum van Veenendaal gelegen representatief winkelpand van circa 383 m², waarvan circa 281 m² winkelruimte. Het winkelpand ligt midden in het gezellige winkelgebied van Veenendaal, nabij diverse gerenommeerde winkelketens als Rituals, ZARA, H&M, Ziengs en de Hema.

Het centrum van Veenendaal heeft een uitgebreid winkelaanbod, veelal landelijke ketens, maar ook de regionale middenstand is breed vertegenwoordigd. Samen met de gezellige horeca in en rondom de Hoofdstraat biedt het centrum de consument een leuk dagje uit. Regelmatig worden er culturele activiteiten georganiseerd in het centrum en is het iedere laatste zondag van de maand koopzondag. De diverse parkeerterreinen- en garages rondom het centrum zijn goed bereikbaar. De snelweg A12 is op korte afstand gelegen en ook met het openbaar vervoer, Veenendaal beschikt over drie NS stations waarvan één nabij het centrum, maken het centrum eenvoudig bereikbaar.

Vloeroppervlakte:
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 383 m², waarvan circa 281 m² winkelruimte en circa 102 m2 magazijnrumte.

De winkelruimte is in 2010 voor het laatst verbouwd, is circa 6 meter breed en circa 43 meter diep en wordt opgeleverd in de huidige staat inclusief plafondairconditioning, leeg en ontruimd.

Parkeren en bevoorrading:
In het centrum van Veenendaal is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig. De bevoorrading van de winkel- / verkoopruimte vindt plaats aan de achterzijde via de Tuinstraat.

Huurprijs: € 75.000,= excl. B.T.W. per jaar en jaarlijks geïndexeerd.

***Er is mogelijkheid tot koop van het totale object, dat wil zeggen het winkelpand inclusief de voor onbepaalde tijd verhuurde zelfstandige bovenwoning. De koopsom is op aanvraag beschikbaar.***

Huurcondities:

- Huurovereenkomst volgens ROZ model met daarbij behorende algemene bepalingen;
- Huurprijs op basis van een huurovereenkomst van vijf jaar en vijf optiejaren;
- Opzegtermijn twaalf maanden;
- Branche: detailhandel;
- B.T.W. belaste verhuur. Indien de huurder niet (meer) voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de
huurprijs zodanig verhoogd worden dat verhuurder gecompenseerd wordt in het ontstane financiële nadeel;
- Bankgarantie: 3 maanden huur vermeerderd met B.T.W.;
- Huurbetaling: per maand vooruit vermeerderd met B.T.W.;
- Ballotage door verhuurder is noodzakelijk.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 75.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1927 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 383 m² Verkoopoppervlakte 281 m² Frontbreedte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 383 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1