Terug naar de resultaten
Verkoop bij Inschr.
Grintweg 324 A in Wageningen 6704 AS

Grintweg 324 A

6704 AS Wageningen, NL
0317-422600

Kenmerken

Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Zand Perceeloppervlakte 02 ha 11 a 42 ca
Lees meer

Omschrijving

Grintweg 324-A (grasland tussen Grintweg 324 en Grintweg 334), 6704 AS Wageningen;

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Namens onze opdrachtgever bieden wij een perceel grond aan gelegen aan de Grintweg te Wageningen.

Omschrijving:
Het perceel, ook wel bekend als Het...
Lees meer

Omschrijving

Grintweg 324-A (grasland tussen Grintweg 324 en Grintweg 334), 6704 AS Wageningen;

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

Namens onze opdrachtgever bieden wij een perceel grond aan gelegen aan de Grintweg te Wageningen.

Omschrijving:
Het perceel, ook wel bekend als Het Landje van Van Zadelhoff, is gelegen in het schitterende natuurgebied van de Wageningse Eng en ligt – voor wandelaars én ruiters - op steenworpafstand van uitgestrekte bosgebieden van de Veluwe. Op het terrein bevindt zich het voormalig kleedgebouw van een plaatselijke sportvereniging.
Het perceel, met kadastrale aanduiding Wageningen C 2434 en kadastrale grootte 2 ha, 11 a, 42 ca, is ontsloten middels een verharde uitrit op de Bennekomseweg en een onverharde toegang op de Grintweg.

Opstallen:
Op het perceel bevindt zich een voormalig kleedgebouw. Er is geen bouwvlak (en dus geen bouwrechten) gelegen ten plaatse van deze schuur. Het gebouw is voorzien van water en elektriciteit.

Gebruik en levering:
Het perceel wordt geleverd vrij van pacht, huur en gebruik.

Zakelijke rechten en erfdienstbaarheden:
Aan de zuidzijde van het perceel heeft de in de nabijheid gevestigde damvereniging het gewoonterecht van overpad voor bezoekers van deze vereniging om te komen van en te gaan naar het gebouw van de vereniging. Het gewoonterecht van overpad is niet bij notariële akte vastgelegd. Door het perceel lopen leidingen voor water, gas en elektriciteit van en naar het gebouw van de genoemde damvereniging.

Bestemming:
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied" van de gemeente Wageningen. Het heeft de bestemmingen:
- agrarisch met waarden stadsrandgebied,
- archeologische waarde 1,
- ecologische verbindingszone en
- een specifieke functieaanduiding agrarisch-recreatieve ruitersport.
Zie ook www.ruimtelijkeplannen.nl

Overig:
Op het perceel bevinden zich monumentale bomen die door de eigenaar van het perceel moeten worden onderhouden en die niet gekapt mogen worden. Door deze bomen is geen grasgroei op een gedeelte van het perceel mogelijk.

Inschrijving:
Indien u een bieding wenst uit te brengen dient u gebruik te maken van het inschrijfformulier. Deze is op te vragen via ons kantoor. De inschrijving sluit op maandag 2 september 2019 om 12.00 uur.

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

1. De sluitingsdatum van de inschrijving is maandag 2 september 2019 om 12.00 uur. Inschrijvingsformulieren die na deze datum en tijd op het kantoor van Barten Tiemessen NVM Makelaars, Generaal Foulkesweg 9, 6703 BH Wageningen binnen komen zijn ongeldig. Het uiteindelijke gunningsproces is niet openbaar.

2. Een aanbod komt tot stand door ontvangst van het ingevulde en ondertekende inschrijfformulier op het adres van Barten Tiemessen NVM Makelaars, Generaal Foulkesweg 9, 6703 BH Wageningen o.v.v. ‘inschrijving Grintweg 324-A (grasland tussen Grintweg 324-A en Grintweg 334), 6704 AS Wageningen’, voor sluitingsdatum en –tijd.
Bedragen worden uitgedrukt in euro’s, als absoluut getal vermeld en niet gerelateerd aan een andere aanbod. Het aanbod dient onvoorwaardelijk te zijn.

Een aanbod dat strijdig is met dit artikel is ongeldig.

3. De inschrijving geschiedt onder voorbehoud van gunning door de verkoper.

4. Een aanbod kan niet eenzijdig door een bieder worden ingetrokken en
blijft geldig tot de verkoper gunt of vaststaat dat niet aan een van de bieders wordt gegund.

5. Indien meerdere personen gezamenlijk inschrijven, zijn zij hoofdelijk aansprakelijk voor de naleving van hun verplichtingen jegens de verkoper.

6. Op uiterlijk maandag 9 september 2019 voor 12.00 uur dient de verkoper of verkopend makelaar bekend te maken of, en zo ja aan wie, wordt gegund.
De verkopend makelaar treedt niet met bieders in nadere onderhandeling.

7. Een via deze inschrijvingsprocedure tot stand gekomen koopovereenkomst wordt uiterlijk maandag 16 september 2019 ondertekend, conform de ontwerpkoopovereenkomst zoals opgesteld door de verkopend makelaar.

8. De eigendomsoverdracht (passeren notariële akte van levering) vindt plaats op uiterlijk maandag 14 oktober 2019, bij een door koper aan te wijzen notaris.
Algemeen Aanmelding Verkoop bij inschrijving Hoofdtype(n) Losse grond Grondsoort Zand Overdracht Status Beschikbaar Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 02 ha 11 a 42 ca Veldkavels 02 ha 11 a 42 ca
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.